Christa & Shiq & Binkie

Zowel mijn KWPN’er als haflinger zijn onder behandeling bij Marit. Mijn KWPN merrie heeft moeite met het vertrouwen van vreemde mensen. Dit was dan ook met de eerste behandeling duidelijk te merken. Marit heeft hier goed op ingespeeld, de behandeling hebben we toen in 2 keer gedaan ipv 1 keer. Mijn haflinger had voldoende aan 1 behandeling en liet dan ook alles toe.

De laatste behandeling die mijn KWPN’er heeft gehad heeft ontzettend veel geholpen, paard is met grote sprongen vooruit gegaan. Bij deze behandeling heeft Marit samengewerkt met een andere osteopaat die ook homeopaat is, deze raadde mij aan om een aantal kuren te geven waar mijn paard veel aan zou kunnen hebben. Ik ben toen met die kuren gestart en dat heeft zichtbaar goed gedaan, voor mij dus heel fijn dat Marit open staat voor samenwerking met collega’s.

Naast haar kwaliteiten in de osteopathie is Marit ook gewoon een hele leuke spontane meid die je graag wilt helpen. Zo heeft ze mij ook advies gegeven over krachtvoer en wat dat doet met mijn paard. Ze is ontzettend leergierig en dit merk je dan ook tijdens de behandelingen. Kortom een echte aanrader. Mijn paarden en ik zijn in ieder geval erg blij met haar.